Cordula Berg har vært ansatt i Rogaland Gartnerservice i fire uker og allerede er mye på plass. Sola Skinner.

Det har vært en helt fantastisk periode i fantastiske omgivelser, sier hun. At hun og avdelingsleder Daniel har funnet tonen er en viktig faktor. Han er utrolig dyktig, vi jobber godt sammen og han (og vi) kommer til å få til noe bra her.

Cordula har drevet med natur hele livet. Hun har blant annet jobbet med blomsterkrysning og produksjon i Nederland, og som skogsarbeider i Norge. Rogaland Gartnerservice favner alt jeg liker, for her får jeg også legge stein. Det er et utrolig variert arbeide.

Hun flyttet fra Tyskland til Norge for over 10 år siden og har aldri sett seg tilbake. Jeg stortrives i Norge, sier hun og legger til: For en natur vi har her, og så kjekke folk. Jeg føler meg virkelig hjemme her.

At jeg får lov til å jobbe med som er drivkraften i mitt liv er helt enestående, sier hun.

Vi er meget glad for å ha deg med på laget Cordula!

Trenger du hjelp til hagearbeid? Ta kontakt for gratis befaring.